Vponka Grivel K6G Mega Twin Gate

14.99

Večkrat nagrajena vponka Grivel K6G MEGA TWIN GATE s sistemom Twin-Gate – dvojni zaklep. Dvojni zaklep odpravlja problem obračanja vponke, ko je nanjo vpeta vrv.  Vponka ostane na mestu tudi pri odprtem varovalu. Poleg tega preprečuje nenamerno odpiranje varovalnih vratic. Poleg varnosti je preklapljanje s temi vponkami tudi hitrejše. Karabin ima obliko HMS.

Ni na zalogi

Šifra: RSK6G Kategorija: Brand:Grivel
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Večkrat nagrajena vponka Grivel K6G Mega Twin Gate s sistemom Twin-Gate – dvojni vzvod. Dvojni zaklep odpravlja problem obračanja vponke, ko je nanjo vpeta vrv.  Vponka ostane na mestu tudi pri odprtem varovalu. Poleg tega preprečuje nenamerno odpiranje varovalnih vratic. Poleg varnosti je preklapljanje s temi vponkami tudi hitrejše. Karabin ima obliko HMS.

Vponka vam z HMS obliko hruške omogoča, da imate potreben prostor za tek vrvi in za vstavljanje bičevega vozla. Odpiranje s pomočjo sistema Twin-Gate z dvojnimi vrati, ki ne zahteva nobenega dodatnega postopka (npr. vijačenja), zaradi česar je varnejši in hitrejši od drugih sistemov. Poleg tega preprečuje nenamerno odpiranje varnostnih vratic, ki se lahko pojavijo na primer pri stiku s skalo, nepravilnega prehoda vrvi ali zaradi nenamernega pritiska z roko.

Vponka Grivel K6G MEGA TWIN GATE z dvojnim vzvodom omogoča tudi večjo nosilnost kot z enim. S staranjem ohranja svojo funkcionalnost, kar je bil problem s trdim vijačenjem pri starejših sistemih. Prisotnost prahu, zemlje, leda in vode, ji ne povzročata škode.
Spremenjeni vzvodi, ki omogočajo enostavno pritrditev vseh vrst naprav (zavor). Posamezno testirano, z datumom testiranja in serijsko številko, označeno z laserjem na materialu.

Dejavnosti: plezanje, alpinizem
Materiali / konstrukcija / tehnologije: kovani aluminij, sistem Twin-Gate z dvojnimi vrati
Certifikati: CE EN 12275 – razred H, UIAA 121, CE EN362
Masa: 83g
Dolžina-širina-odprtina: 102-71-20 mm
Nosilnost:

  • Nosilnost zaprte vponke: 27 kN
  • Prečna nosilnost vponke: 10 kN
  • Nosilnost pri odprtem varovalu: 10 kN

Dodatne informacije

Teža0.083 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vponka Grivel K6G Mega Twin Gate”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja