Edelrid je vrhunsko nemško podjetje, ki izdeluje izdelke za šport, varnost, adrenalinske parke in namenske rešitve za stranke.

Preberi več

Zaradi štirih poslovnih oddelkov so v veliki meri neodvisni od tržnih nihanj. To jim daje potrebno svobodo za ustvarjalnost in dovolj prostora za razvoj najboljših izdelkov v vsakem segmentu.

Vsem poslovnim področjem pa je skupno eno: gorništvo in športi povezani s hribi.

To je njihova strast. Omogoča jim, da ponovno prečkajo meje in postavijo  cilje vedno višje. Toda gorski športi so tudi trdna osnova za stabilnost na trgu. Strokovno znanje, pridobljeno v desetletjih, se enakovredno odraža na vseh poslovnih področjih. Ustvarjajo sinergije s prenosom znanja s pomočjo inteligentnega povezovanja strokovnjakov na svojem področju s strokovnjaki na drugih področjih – za še boljše izdelke in še bolj zadovoljne stranke. Vse to je Edelrid.

Edelrid – Vrvi in ​​funkcionalna oblačila

Tradicionalni proizvajalec je znan po vzdržljivosti vrvi in ​​odlični vodljivosti. Izdelujejo polovične, dvojne in statične vrvi z različnimi trdnostmi, narejene za različne vrste plezanja. Zagotovo se boste zabavali pri plezanju z njihovimi vrvmi!

Osebna zaščitna oprema za plezanje

Čeprav Edelrid obstaja že dolgo, so njihovi izdelki in inovacije vsako leto v ospredju opreme za gorske športe. Proizvajalec je še posebej znan po svoji odlični osebni zaščitni opremi.

Proizvajajo vrhunske in izjemno udobne plezalne pasove ter tradicionalno opremo, kot so vponke in varovalne naprave.

Edelrid oOblačila za plezanje

Med plezanjem in balvanskim plezanjem boste potrebovali oblačila, ki nudijo maksimalno svobodo gibanja, zato vsekakor preverite, kaj ponuja Edelrid. Njihova prileganja in vložki vam bodo pomagali premagati vsako skalo ali steno. Edelridove plezalne hlače, majice s kapuco in kapuco so super trendovske in priložnostne, zato so tako priljubljene med plezalci.

Oprema za ledno plezanje

Edelridovo ledeno orodje in dereze bodo zagrizli v led. Tako ledni plezalci kot alpinisti imajo radi svojo opremo, saj jim pomagajo pri prebijanju ledu. Poleg tega njihova inovativna zasnova in materiali zagotavljajo, da je oprema lažja in odlična za rokovanje.

Oprema in kompleti za ferate

Oprema za ferate in samovarovalni kompleti so nujni pri plezanju v feratah. Ne potrebujete le dobre telesne pripravljenosti in nekaj znanja, ampak potrebujete tudi dober komplet za ferate. Komplet vsebuje posebej oblikovane vponke in druge varnostne elemente, kot je samovarovalni komplet, ki zagotavljajo varno in udobno napredovanje. Edelrid ponuja različne modele, izdelujejo pa celo rokavice za ferate vrhunske kakovosti.

Preberi manj

Filter