-13%

Zanka Single Spring Grivel

19.99

Zanka Single Spring Grivel omogoča plezalcem, da enostavno zamenjajo roke ali orodje, ne da bi pri tem potrebovali dodatno manevriranje. Hkrati pa omogoča tudi popoln in neoviran izteg roke. Po potrebi kratek, po potrebi dolg. Popkovina ne omejuje gibanja in vas ne ovira med plezanjem.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Šifra: PJSSPRING+ Kategorija: Oznaka: Brand:Grivel

Opis

Zanka Single Spring Grivel je enojna popkovina / zanka, ki preprečuje izgubo cepinov in drugih pripomočkov med plezanjem.  Elastična popkovina za cepin je opremljena z majhno vponko z navojem na eni strani in z zanko na drugem. Na enem koncu se vpne v plezalni pas na drugem pa je karabin, ki služi za vpetje cepina. Elastična popkovina je zasnovana tako, da zdrži  težo cepina in ni namenjena za plezanje ali varovanje človeka. Enako velja za karabin.

Zanka Single Spring Grivel omogoča plezalcem, da enostavno zamenjajo roke ali orodje (cepini), ne da bi pri tem potrebovali dodatno manevriranje. Hkrati pa omogoča tudi popoln in neoviran izteg roke. Po potrebi kratek, po potrebi dolg. Popkovina ne omejuje gibanja in vas ne ovira med plezanjem.

Pozor: Posamezne vzmeti se nikoli ne sme uporabljati kot samovarovalni komplet za plezalca ali za varovanje soplezalca. Njegova trdnost je omejena na 200 kg. Majhna vponka ima največjo nosilnost 750 kg in je ni dovoljeno uporabljati namesto običajne vponke, za varovanje ali sidrišča.

Namen uporabe: alpinizem. Vpetje opreme za sprostitev rok med plezanjem.
Materiali / konstrukcija / tehnologije: poliester, aluminij

Dodatne informacije

Teža0.082 kg
Okel

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zanka Single Spring Grivel”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…