Avtomatske Dereze Grivel G14 COM

214.99

Avtomatske Dereze Grivel G14 COM so 12 zobe dereze, ki so primerne za tehnični alpinizem. Avtomati spredaj in zadaj omogočajo hitro nameščanje na čevlje, ki so prilagojeni za avtomatske dereze

Sprednja dva zoba sta vroče kovana in zamenljiva. Tehnologija kovanja omogoča izdelavo posebne tridimenzionalne oblike, ki izboljša prodiranje v led brez odbijanja in dodatne opore.

Ni na zalogi

Šifra: RAG14.COME Kategorija: Oznaka: Brand:Grivel
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Avtomatske Dereze Grivel G14 COM so 12 zobe dereze, ki so primerne za tehnični alpinizem. Avtomati spredaj in zadaj omogočajo hitro nameščanje na čevlje, ki so prilagojeni za avtomatske dereze. Sprednja dva zoba sta vroče kovana in zamenljiva. Tehnologija kovanja omogoča izdelavo posebne tridimenzionalne oblike, ki izboljša prodiranje v led brez odbijanja in dodatne opore.

Nameščanje sprednjih kovanih zob mogoča eno ali dvotočkovno konfiguracijo. Odvisno od namena uporabe. Dotrajane zobe se enostavno zamenja. Ena velikost derez pokriva širok razpon dolžine stopala. Dereze so opremljene s slovitim sistemom proti nabiranju snega na podplatu, imenovanim antibot. Nastavljanje in namestitev derez je popolnoma prilagojena tako, da ne rabite dodatnega orodja. Rokovanje pa je enostavno tudi z rokavicami.

Avtomatske Dereze Grivel G14 COM so namenjene najzahtevnejšim terenom, plezanju v strmih grapah in ledenih slapovih. Za namestitev avtomatskih derez potrebujete zarezo na peti čevlja in spredaj. Dereze so primerne tudi za namestitev na smučarske čevlje.

Uporaba: Zahtevnejše gorništvo, plezanje v grapah, ledno plezanje
Materiali / konstrukcija/ tehnologije: jeklo, vroče kovano jeklo, plastika
Število zob: 12
Sistem pritrjevanja: Avtomatske. Avtomat zapiranja spredaj in zadaj
Preprosto pritrjevanje
Masa: 1170 g
Certifikat: CE EN 893, UIAA 153
Velikosti: 36-47
Antibott: Sistem proti nabiranju snega na podplatih spredaj in zadaj
Proizvajalec: Grivel
Tehnični list: PDF

Dodatne informacije

Teža1.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Avtomatske Dereze Grivel G14 COM”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja