Singing Rock je eden izmed vodilnih proizvajalcev opreme za plezanje na svetu. Proizvaja tudi profesionalno zaščitno opremo za delo na višini, za vojsko in reševanje. Podjetje se nahaja v osrčju Evrope na Češkem, v bližini narodnega parka Krkonoše, kjer se nahajajo čudovita plezalna območja.

Preberi več

Večina osebja je plezalcev in skupaj s sponzoriranimi športniki in profesionalci lahko razvijajo, preizkušajo in izboljšujejo visoko kakovostno plezalno in osebno zaščitno opremo.

Znanje in izkušnje

Izvajajo vitki sistem upravljanja s horizontalno organizacijsko strukturo. Zahvaljujoč tej strukturi lahko takoj reagirajo in prilagodijo svoje izdelke in storitve vašim posebnim potrebam. Vse dejavnosti na Singing Rock potekajo po certifikatu QMS v skladu s standardi ISO 9001, s posebno pozornostjo pri razvoju, proizvodnji in prodaji osebne zaščitne opreme.

Inovacije

O inovaciji ni treba govoriti preveč, saj je neločljivo prisotna v vseh njhovih izdelkih. Nove in izvirne rešitve je treba zaščititi s patenti. Dinamične in statične vrvi, ki uporabljajo tehnologijo Route44, sistem zaponk Rock & Lock ali sistem Micro Step Adjustment, ki se uporabljajo pri njihovih derezah, so primeri inovativnega pristopa raziskovalne in razvojne skupine podjetja Singing Rock.

Tehnologija

Ustrezna tehnologija in orodja so bistvenega pomena za izdelavo prvovrstnih izdelkov. Njihovi inovativni izdelki so razviti in izdelani na Češkem in so temeljito potrjeni v lastnih centrih za testiranje in usposabljanje. Vse to z veseljem delijo s svojimi strankami – dobili boste ustrezno rešitev.

Singing Rock

Izpolnjevanje minimalnih zahtev je nujno – vendar gredo še dlje z izvajanjem testov, ki simulirajo vse vrste uporabe kot osnovo za nadaljnji razvoj. Vsi izdelki so certificirani in v celoti izpolnjujejo ustrezne EU direktive ter standarde in zahteve ameriškega trga (CE, NFPA in ANSI). Singing Rock aktivno sodeluje pri pripravi teh standardov in direktiv s svojim delom v UIAA Varnostni komisiji in delovni skupini CEN.

Skrb za okolje

Zavedajo se odgovornosti, da svoj planet ohranjamo zelen in ohranjajo njegovo bogastvo za naše otroke. Singing Rock je ponosen član Evropskega združenja za varstvo na prostem, ki pomaga pri ohranjanju projektov po vsem svetu – da bi se vrnil na prosto.

Poslanstvo Singing Rock

  • Promovira plezanje kot zdravo aktivnost, ki razvija telo in duha, zdravo aktivnost za vsakogar, ki išče neposredne izkušnje naravnih zakonov in ki želi s plezanjem spoznati ne samo svoje okolje, temveč tudi sebe.
  • Še naprej izboljšuje zanesljivost in funkcionalnost opreme, ne glede na to, ali se uporablja za delo na višini, plezanje po skali ali reševanje ljudi v kritičnih situacijah, ki jih lahko srečamo v navpičnem svetu.
  • Spodbuja uporabo svojih izdelkov in metodologijo plezalnih tehnik na drugih področjih dela, kot so reševanje, inženiring, popravila in vzdrževanje na višini, policija, vojska, gasilstvo itd.
  • Singing Rock je dal poudarek na popolnem obveščanju kupca o uporabi opreme za zgoraj omenjene dejavnosti in aktivno sodeluje pri oblikovanju metodologije za te dejavnosti ter pri oblikovanju ustreznih mednarodnih standardov.
  • Singing Rock  zagotavlja, vzdržuje in izboljšuje sistem osebne zaščite obvladovanja kakovosti, certificiran s priglašenim preskušanjem v skladu z zahtevami standarda ISO 9001 glede na Uredbo (EU) 2016/425 Evropskega parlamenta in Sveta. – osebno zaščitna oprema pred padcem z višine.
  • Uvaja nove in sodobne trende v vodenju podjetja, MBO, ki temelji na procesnem pristopu, ki uporablja orodja projektnega vodenja.

Preberi manj

Filter