-13%

Zanka Double Spring Grivel

39.99

Zanka Double Spring Grivel omogoča plezalcem, da enostavno zamenjajo roke ali orodje, ne da bi pri tem potrebovali dodatno manevriranje. Hkrati pa omogoča tudi popoln in neoviran izteg rok. Po potrebi kratek, po potrebi dolg. Popkovina ne omejuje gibanja in vas ne ovira med plezanjem.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Šifra: PJDSPRING+ Kategorija: Oznaka: Brand:Grivel

Opis

Zanka Double Spring Grivel je dvojna popkovina / zanka, ki preprečuje izgubo cepinov in drugih pripomočkov med plezanjem.  Elastična popkovina za cepin je opremljena z majhno vponko z navojem na eni strani in z zanko na drugem. Na enem koncu se vpne v plezalni pas na drugih dveh pa sta karabina, ki služita za vpetje cepina. Elastična popkovina je zasnovana tako, da zdrži  težo cepina in ni namenjena za plezanje ali varovanje človeka. Enako velja za karabin.

Zanka Double Spring Grivel omogoča plezalcem, da enostavno zamenjajo roke ali orodje (cepini), ne da bi pri tem potrebovali dodatno manevriranje. Hkrati pa omogoča tudi popoln in neoviran izteg roke. Po potrebi kratek, po potrebi dolg. Popkovina ne omejuje gibanja in vas ne ovira med plezanjem.

Pozor: Posamezne vzmeti se nikoli ne sme uporabljati kot samovarovalni komplet za plezalca ali za varovanje soplezalca. Njegova trdnost je omejena na 200 kg. Majhna vponka ima največjo nosilnost 750 kg in je ni dovoljeno uporabljati namesto običajne vponke, za varovanje ali sidrišča.

Namen uporabe: alpinizem. Vpetje opreme za sprostitev rok med plezanjem.
Materiali / konstrukcija / tehnologije: poliester, aluminij

Dodatne informacije

Teža0.110 kg
Okel

ICE VARIO, TOTAL DRY VARIO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zanka Double Spring Grivel”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…