-20%

Veriga Dereze Mount Track

35.1443.92

Veriga Dereze Mount Track so kvalitetne in lahke dereze, ki imajo na podplatu verigo iz nerjavečega jekla.

Dereze se preprosto nataknejo na vsak planinski čevelj s pomočjo kakovostne elastike, ki poskrbi za zanesljivo nameščanje. Uporabljajo se na zasneženih in poledenelih površinah, planinskih poteh, za delo v gozdu, za košnjo na strmih pobočjih in ostalih zunanjih opravilih, kjer je pomembno, da je oprijem dober.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka: Brand:Veriga Lesce

Opis

Veriga Dereze Mount Track so kvalitetne in lahke dereze, ki imajo na podplatu verigo iz nerjavečega jekla. Dereze se preprosto nataknejo na vsak planinski čevelj s pomočjo kakovostne elastike, ki poskrbi za zanesljivo nameščanje. Uporabljajo se na zasneženih in poledenelih površinah, planinskih poteh, za delo v gozdu, za košnjo na strmih pobočjih in ostalih zunanjih opravilih, kjer je pomembno, da je oprijem dober.

Veriga Dereze Mount track so slovenski proizvod, saj jih proizvaja podjetje, ki je sinonim za kvaliteto na evropskem in svetovnem trgu ko govorimo o izdelavi in razvoju snežnih verig. To je seveda podjetje Veriga iz Lesc.

Podplat sestavlja veriga iz nerjavečega jekla. Spodnji del je izdelan iz izboljšanega toplotno obdelanega jekla. Oblika podkve na kateri je 14 kovanih zob, poskrbi za učinkovit in zanesljiv korak tudi v bolj zahtevnih razmerah. Za hitro in optimalno nameščanje poskrbi kvalitetna elastika različnih dolžin. Različne dolžine so nujne, da se zagotovi stabilna namestitev na čevelj. Nič namreč ni hujšega kot zrahljane dereze. Velja pa poudariti, da mini dereze niso primerne za visokogorje.

Veriga Dereze Mount track se preprosto namesti tako, da se jih natakne čez čevelj. So povsem neopazne. Zraven spada tudi priročna torbica, v kateri imate dereze shranjene. Na torbici je tudi karabin, tako, da jih lahko obesite za pas ali nahrbtnik.

Preprosto jih nataknite čez čevelj in pritrdite s pasom. So neopazne in udobne. Shranite jih lahko v priročni torbici, ki je opremljena s karabinom in zanko za namestitev na pas.

Veriga Dereze Mount Track – specifikacije

 • primerne za hojo po manj zahtevnih planinskih poteh, delo v gozdu, košnjo trave itd.
 • slovenski proizvod
 • izredno enostavne za nameščanje
 • velikosti: S, M, L, XL, XXL
 • priložena torbica za shranjevanje
 • neopazne in lahke

Tabela velikosti

 • S (33-35)
 • M (36-40)
 • L(41-44,5)
 • XL (45-47)
 • XXL

Dereze Veriga Lesce

Podjetje je lepa 2005, kot prvo na svetu predstavilo dereze za prosti čas. Program derez sestavlja več različnih modelov, ki imajo tudi različne namene. Cilj pa je seveda zagotoviti čim bolj zanesljiv korak na spolzkih površinah, strmih pobočjih, ledu in snegu.

Modeli so bili razviti v sodelovanju s pohodniki in vrhunskimi strokovnjaki.

Ostala športna oprema podjetja Veriga Lesce

Zaradi vse večje razširjenosti in popularnosti pohodništva in trekinga, je podjetje ustanovilo tudi linijo izdelkov za prosti čas.  Oblikovali smo izredno lahke zložljive pohodne palice z mehkim oprijemom in dizajnerski pohodni nahrbtnik za hiter skok v naravo. Širok spekter ponudbe izdelkov modernih oblik in kakovostnih materialov sproti prilagajamo trendom na svetovnem trgu.

Dodatne informacije

Velikost derez

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Veriga Dereze Mount Track”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…