Dereze Grivel Rambo 4

227.99

Dereze Grivel Rambo 4 so četrta generacija najboljših avtomatskih derez znamke Grivel. Gre za izjemno močne in tehnično dovršene dereze, ki so idealne za plezanje v ledu.

Ni na zalogi

Šifra: RARAM4.COME Kategorija: Oznaka: Brand:Grivel
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Dereze Grivel Rambo 4 so četrta generacija najboljših avtomatskih derez znamke Grivel. Gre za izjemno močne in tehnično dovršene dereze, ki so idealne za plezanje v ledu.

Dereze Grivel Rambo 4 so že četrta generacija iz družine a tehničnih derez. Gre za popolnoma tog model, ki ima kovano sprednji zob, ki ga je mogoče zamenjati samo z enim vijakom. Kovanje omogoča tridimenzionalno obliko, da se izboljša prodor v led, brez odbojev in dodatne pomoči. Nastavitev je priročna, ker se izvede samo z enim vijakom. Položaj vsakega zoba je zasnovan tako, da zagotavlja večjo stabilnost v vseh plezalnih položajih in na vseh oblikah ledu. Dereze so opremljene s slavnim proaktivnim sistemom Antibott Grivel spredaj in zadaj, ki preprečuje nabiranje snega pod derezami.

Uporaba: Mešano plezaje, plezanje v ledu
Materiali / konstrukcija/ tehnologije: Jeklo, Kromirano jeklo, umetni material
Število zob: 12 (2 spredaj)
Sistem pritrjevanja: Trak spredaj in zadaj, avtomatski nastavek z ročico zadaj, Avtomatski nastavek spredaj
Masa: 1125 g
Certifikat: CE EN 893, UIAA 153
Za Velikosti čevljev: 38-48
Antibott: Sistem proti nabiranju snega na podplatih spredaj in zadaj

Tehnični list – pdf (ang)

Podroben opis izdelka

Dereze Grivel Rambo 4 so namenjene najbolj izkušenim gornikom v zahtevnih razmerah. Dereze so še posebej zasnovane za zahtevne vzpone na trdo zamrznjenih površinah in za uporabo na mešanih terenih. Za razliko od derez z eno samo sredinsko ploščico je model dereze rambo 4 bolj odporen proti torziji, kar je posledica njegove robustne oblike okvirja. Opremljen je s sistemom Antibott na sprednjem in zadnjem delu dereze, ki preprečuje nabiranje snega pod derezami.

Rambo 4 ima deset navpičnih zob in dva prednja zoba. Dereze so standardno opremljene z desetimi zobmi spodaj in imajo možnost namestitve dveh dodatnih prednjih zob.

Poleg tega je Rambo 4 opremljen z zanesljivim sistemom vezave Cramp-O-Matic, ki je še posebej primeren za treking čevlje, ki so popolnoma kompatibilni z avtomatskimi z derezami in imajo izrazit rob na podplatu spredaj in zadaj. Sistem je enostaven za uporabo in ima pas, ki zagotavlja trdno in varno prileganje. Trak lahko pritrdite na sprednji nosilec s pomočjo kovinskega traku.

Dodatne informacije

Teža1.125 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dereze Grivel Rambo 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja